18 Nisan 2014 Cuma

Ekranlara 19 Nisan Cumartesi günü merhaba diyecek olan Yedi Güzel Adam dizisinin fragmanlarını izlemeye başlamış bulunmaktayız. Gördüğümüz oyuncular ve dizinin konusu heyecan duymaya yeterlidir. Filmin konusu kısaca, 1950 ve 1970 yılları arasında Kara Lise’de geçmektedir. Bu lisede öğrenim gören 7 şairin hayat hikâyelerini anlatmaktadır. 

Bu dizinin başrol oyuncularından Yıldız Çağrı Atiksoy, Zehra adlı karaktere hayat vermektedir. Kara Lise’deki çalışkan öğrencilerin başında gelen Zehra güler yüzlü ve sıcakkanlı olmasından dolayı çevresi tarafından oldukça sevilmektedir. Hikâyedeki 7 şairle beraber başlarından geçen olayları zevkle seyredeceğimizin sinyallerini vermektedir. Dizinin başrol oyuncularından olan Atiksoy, ekranlara ilk olarak 2004 yapımı olan Büyük Buluşma adlı dizide tanımıştık. Ardından Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide de adından oldukça söz ettirmiştir. Son oynadığı dizi Görüş Günü Kadınları’nın ardından Şimdi Yedi Güzel Adam dizisinde göreceğiz. Oyunculuk eğitimini, İzmir Ege Sanat Merkezi’nde aldıktan sonra bu işi en iyi şekilde yapmaya başlamıştır. Oynamış olduğu tüm dizilerdeki rollerin altından kalmayı başarmıştır. Yedi Güzel Adam dizisinde de yine aynı beklentilerimizi karşılayacağından kuşku duyulmamaktadır. Ekranların aranılan yüzü Yıldız Çağrı Atiksoy’u bu kaliteli yapımda görecek olmamız dizi için duyulan heyecanı artırmaktadır.

 Cumartesi saat 19.55 de TRT 1 ekranlarında bu mükemmel yapımı seyretmeniz mümkündür. Tarihe yapılacak kısa süreli bir yolculuk için güzel bir seçenektir.

0 yorum:

Yorum Gönder