17 Nisan 2014 Perşembe

TRT 1 ekranlarında dizi severleri adeta bir tarih yolculuğuna çıkartan Yedi Güzel Adam dizisi 1950-1970 yılları arasında Kahramanmaraş’ta Kara Lise’de geçmektedir. Bu lisede öğrenim gören yakın Türk edebiyat tarihine damga vuran 7 şairin hayatını ele almaktadır. Bu şairler, Erdem Beyazıt, Cahit Zarifoğlu, Rasim Özdenören, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Akif İnan, Alaaddin Özdenören’dir. Şairler arasında yer alan Nuri Pakdil’e hayat veren Kemal Uçar, pek çok dizide boy göstermiş yetenekli bir oyuncudur. 

Nuri Pakdil rolü, her daim koltuk altında bir kitabı olan ve kitap okumaya oldukça saygı gösteren bir şairdir. Kitap okumaya başlamadan önce takım elbisesini giyer ve öyle masa başına geçerdi. Liderlik vasfından dolayı da insanlara öncülük etmeyi sever. Kişiliğinin özel oluşu arkadaş çevresi tarafından fark edilmiş ve kısa sürede benimsenmiştir. En başta Erdem Bayazıt olmak üzere, kendine ve çevresine verdiği saygıdan dolayı dikkat çekmeyi başararak sevgilerini kazanmıştır. Öfkelendiği zaman kendini kontrol edebilmek adına insanlardan uzaklaşmayı tercih ederdi.

Yedi Güzel Adam Nuri Pakdil Videosu


Bu role hayat veren Kemal Uçar, her rolde olduğu gibi en iyi şekilde altından kalkmayı başarabilmiştir. Uçar, 29 Mart 1985 Adana Doğumludur. Lisans eğitimini Amerikan edebiyatı üzerine almıştır. İlk olarak ekranlara Ezel dizisiyle merhaba demiştir. Yedi Güzel Adam dizisinde de en iyi şekilde rolünün hakkını vereceğinden eminiz.

0 yorum:

Yorum Gönder