14 Nisan 2014 Pazartesi

19 Nisan Cumartesi günü ekranlara merhaba diyecek olan Yedi Güzel Adam dizisinin başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, dizide Erdem Bayazıt adlı şaire hayat vermektedir. Yakın Türk edebiyatına damga vurmuş olan isimlerden biri Erdem Bayazıt’tır. Bu isme muazzam oyunculuğu ile en iyi şekilde can vereceğinden emin olabiliriz. 

Ekranların aranılan yakışıklı oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, son yıllarda adından sıkça söz ettirmektedir. İlk olarak Es Es dizisinde gördüğümüz ve ardından Pis Yedili adlı dizideki Can karakteriyle de ün sahibi olan Kaygılaroğlu, kaliteli bir yapım olan Yedi Güzel Adam dizisi ile de tekrar ekranlarda. Rolünün hakkını en iyi şekilde verecek olmasından şüphe duyulmamaktadır. Girdiği her role tamamen bürünen oyuncuyu bu dizide göreceğimiz için de oldukça şanslıyız. Daha çok hareketli ve enerjik görmeye alışık olduğumuz oyuncuyu bir şaire hayat vereceğinden dolayı daha durgun göreceğimiz anlaşılabilir. Bu role oldukça yakıştığı da söylenebilir. 

Muhteşem bir yapıtta göreceğimiz genç oyuncunun başarısına daha önce olduğu gibi bu dizide de şahit olacağız. Uraz Kaygılaroğlu’nun oynadığı karakter olan şair Erdem Bayazıt’ın lise yıllarındaki yaşamını göreceğiz. Lise öğrencisi rollerinde daha önce gördüklerimizden oldukça farklı olacağını da söylemek mümkündür. Uraz Kaygılaroğlu’lu mükemmel yapım olan Yedi Güzel Adam dizisini her Cumartesi saat 19.55 de TRT 1 ekranlarında seyretmek mümkündür.

0 yorum:

Yorum Gönder