15 Nisan 2014 Salı

Ekranların yeni fenomen dizisi adayı olan Yeni Güzel Adam (Kara Lise) dizisi, 19 Nisan Cumartesi günü ekranlara merhaba diyor. Bu dizinin konusu Kara Lise’de öğrenim gören yakın tarih Türk edebiyatına damgasını vurmuş olan 7 şairin hayatını anlatmaktadır. Bu şairler, Ali Kutay, Cahit Zarifoğlu, Akif İnan, Erdem Bayazıt, Rasim Özdenören, Nuri Pakdil ve Alaadin Özdenören’dir. Her şaire hayat veren oyuncunun birbirinden kaliteli olduğunu da söylemek mümkündür. 

Şairler arasında Cahit Zarifoğlu’na hayat veren Baran Akbulut da kendini oyunculuk açısından ispat etmiştir. 12 Nisan 1984 doğumlu olan Akbulut, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Kendini birçok yapıttan yan rollerde görmeye alışık olduğumuz oyuncu, Yedi Güzel Adam dizisinde başrol oyuncularından birisidir. Hem duruşu hem de oyunculuğu ile ekranlara oldukça yakıştığını da söylemek gerekir. Uzun süredir dizi oyunculuğuna ara veren Baran Akbulut bu dizi ile hayranlarını sevindiriyor. Kendisini ilk olarak Aşk-ı Memnu dizisinde tanıdığımız ve bu dizi ile birlikte ün sahibi olan oyuncuyu bu rolü ile de çok seveceğimiz aşikâr. Genç yaşına rağmen kaliteli yapımlarda boy göstermesi dikkatleri üzerine çekmeye yetmiştir. 

Yedi Güzel Adam dizisinin mükemmel konusu ve oyuncuları ile ekranlarda görmenize sayılı günler kaldı. Her Cumartesi saat 19.55'te Baran Akbulut’lu Yedi Güzel Adam’ı seyretmeniz tavsiye edilir.

0 yorum:

Yorum Gönder