13 Nisan 2014 Pazar

Yedi Güzel Adam (Kara Lise) dizisi, yakın Türk edebiyatına iz bırakmış olan 7 şairin hayat hikâyelerini konu almaktadır. Bu değerli şairler, Erdem Beyazıt, Cahit Zarifoğlu, Rasim Özdenören, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Akif İnan, Alaaddin Özdenören’dir. Olaylar bu şairlerin öğrenim gördükleri Kara Lise’de geçmektedir. Fragmanlarından da anlaşılacağı gibi dizi severleri ekrana kilitleyecek kalitede bir dizi olacaktır. Çekimleri Kahramanmaraş’ta sürmektedir. 


Dizi hazırlıklarına uzun süre önce başlandığı bilinmektedir. Dizinin 1950 ve 1970 yılları arasında geçmesi, mekân düzenlemelerinin yapılmasını gerektirmiştir. 3 ay süren ummalı çalışmalar sonucu o yıllara uygun mekânlar hazırlanmıştır. Gerçeğe olabildiğince yakın tasarlanmış mekânlar bizi tarih yolculuğuna çıkartacak gibi duruyor. Ekranlara uzun süre ara veren oyuncular ile de hasret gidereceğimiz aşikâr. Dizinin başrol oyuncuları, Uraz Kaygılaroğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Baran Akbulut, Kemal Uçar, Bora Cengiz, İlker Kızmaz ve Kenan Bal’dır. 

Tarih filmlerine farklı bir soluk kazandıracak olan bu dizi her kitleye hitap etmektedir. Yayın günlerinin iple çekileceği heyecan verici bir hikâyeye hazır olun. Özlediğimiz kalitede bir yapım olduğunu dizinin konusu, oyuncuları ve sürdürülen çalışmalardan anlaşılabilir. Yedi Güzel Adam dizisi 19 Nisan Cumartesi saat 19.55’te yayınlanacak ilk bölümü ile hiç bitmesini istemeyeceğimiz bir serüvene başlıyor. Her Cumartesi aynı saatte yeni bölümleri için bekleyin.

0 yorum:

Yorum Gönder