16 Nisan 2014 Çarşamba

Çekimlerinin halen Kahramanmaraş’ta devam ettiği Yedi Güzel Adam-Kara Lise dizisinin oyuncu kadrosu kesin olarak belirlenmişti. 19 Nisan Cumartesi günü 19.55’te ekranlara merhaba diyecek olan dizinin konusu oldukça etkileyicidir. Yakın Türk edebiyat tarihine damga vuran 7 şairin hayat hikâyesini anlatan dizinin konusu kadar oyuncu kadrosu da dikkatleri çekmektedir. Ekranların sevilen yüzlerinden oluşan oyuncu kadrosuna son olarak İlker Kızmaz’ın da katıldığı bilinmektedir. Fragmanlarından görüldüğü gibi Kızmaz, rolüne hâkim ve en iyi şekilde altından kalkacak gibi görünüyor. 

İlker Kızmaz, 9 Eylül 1975 yılında İzmir’de doğmuştur. İzmir’de doğup büyüyen oyuncu, burada özel tiyatrolarda oyunculuk yapmıştır. 2004 yılında temelli olarak İstanbul’a yerleşmiştir. Burada Bahçeşehir Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi alarak kariyerine devam etmiştir. İlk olarak Nefes: Vatan Sağolsun filminde tanımış olduğumuz oyuncuyu daha sonra Aşk-ı Memnu Nihat karakteriyle de başarısını sabitlemiştir. En son olarak Yedi Güzel Adam dizisinde göreceğimiz oyuncunun rolünün altından en iyi şekilde kalkacağını bilmekteyiz. 

Yedi Güzel Adam dizisi, son dönemlerin en iddialı çalışmalarından biridir. Hem kadrosu hem de oyuncuları açısında ilgi çekicidir. Yayınlanma tarihinin belirlenmesinin ardından dizi severlerin heyecanla beklediği bir yapımdır. Tarih filmlerinin sayısının artması kalitesiz yapımların da çoğalmasına sebep olmuştur. Bu gibi dizilerden sıkılanlar için tercih edilebilir bir dizidir. Yapımı için birçok çalışmaların özenle yapıldığı da bilinenler arasındadır.

0 yorum:

Yorum Gönder