17 Nisan 2014 Perşembe

Yedi Güzel Adam dizisinin çekimlerinin Kahramanmaraş da sürdüğü ve dizi için farklı bir şehir yaratıldığı bilinmektedir. 19 Nisan Cumartesi günü 19.55’te ekranlara merhaba diyecek olan dizinin konusu oldukça etkileyicidir. Yakın Türk edebiyat tarihine damga vuran 7 şairin hayat hikâyesini anlatan dizinin konusu kadar oyuncu kadrosu da dikkatleri çekmektedir. Ekranların genç ve yakışıklı oyuncularından biri olan Bora Cengiz’i de bu dizi dahilinde görmek mümkündür. Fragmanlarından görüldüğü gibi Bora Cengiz, rolüne adapte olmuş ve yeteneği ile de izleyenleri hayran bırakacağa benziyor. 

Bora Cengiz, 9 Aralık 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Oyunculuk eğitimini Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde almaya devam etmektedir. Genç yaşına rağmen birçok başarılı yapımda oyunculuk yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. O’nu ilk olarak, Peri Masalı dizisinde görmüştük. Daha sonra Kavak Yelleri adlı dizide de başarısını kanıtlamış ve ün sahibi olmayı başarmıştır. Film oyunculuğu da yapmış olan Cengiz, Kıskanmak, Sadece Tek Bir Gün ve UzunYol adlı filmlerde de oynamıştır. 

Yedi Güzel Adam dizisi, son dönemlerin en iddialı çalışmalarından biridir. Hem kadrosu hem de oyuncuları açısında ilgi çekicidir. Yayınlanma tarihinin belirlenmesinin ardından dizi severlerin heyecanla beklediği bir yapımdır. 1950 ve 1970 yılları arasında geçen dizinin mekân çalışmaları da titizlikle yapılmıştır. Yapımın kalitesinden asla ödün vermeyeceğini bu gibi detaylardan görebiliriz. Kısa süre sonra ilk bölümünü izleyeceğimiz diziyi heyecanla beklemekteyiz.

0 yorum:

Yorum Gönder